Τρόπος Αποστολής

Πληροφορίες Αποστολής και Κόστος Μεταφορικών

 Οι αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα. Τα περισσότερα προϊόντα μας αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών με κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:

Για την Αττική                                 : 4€/2kg και 1,50€ για κάθε επιπλέον 1kg

Για Χερσαίους Προορισμούς          : 4€/2kg και 1,50€ για κάθε επιπλέον 1kg

Για Νησιώτικους Προορισμούς       : 4€/2kg και 1,50€ για κάθε επιπλέον 1kg

*Για τις Δυσπρόσιτες/Απομακρυσμένες Περιοχές η παράδοση γίνεται ΜΟΝΟ στο πλησιέστερο κατάστημα της courier με κόστος 4€/2kg και 1,50€ για κάθε επιπλέον 1kg.

Χρόνος Αποστολής και Παραλαβής της Παραγγελίας

Οι παραγγελίες συνήθως αποστέλλονται αυθημερόν ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: “Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)”. Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.

Μόλις γίνει η παράδοση του δέματος στο courier, θα ειδοποιηθείτε με email (εφόσον έχετε δηλώσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση) και SMS (εφόσον έχετε δηλώσει αριθμό κινητού τηλεφώνου) με τον κωδικό αποστολής.

Η παραλαβή του προϊόντος συνήθως γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες .Σε ορισμένα νησιά και απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί 1-5 εργάσιμες ημέρες. Τα Σαββατοκύριακα δεν γίνονται παραδόσεις από τα κούριερ.

**Μόνο για τις Δυσπρόσιτες/Απομακρυσμένες Περιοχές η παράδοση θα γίνεται από το πλησιέστερο κατάστημα εξυπηρέτησης της courier και όχι στην αναγραφόμενη διεύθυνση που θα έχετε ορίσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα ενημερώνεστε μέσω sms/email/τηλεφωνικώς  ότι η διεύθυνση σας αντιστοιχεί σε μια τέτοια περίπτωση. Και έπειτα θα εκτελείται η εκάστοτε παραγγελία.

Η ώρα παράδοσης εξαρτάται κάθε φορά από την διαδρομή του courier και δεν δύναται να είναι γνωστή κατά την αποστολή της παραγγελίας. Αν προτιμάτε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα παράδοσης, μπορείτε να το γράψετε στα σχόλια της παραγγελίας. Από πλευράς μας θα το μεταφέρουμε στην συνεργαζόμενη courier, η οποία λαμβάνει υπόψη τα σχόλια αυτά, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητο να τηρηθεί μιας και η υπηρεσία αυτή δεν χρεώνεται.

Σημειώστε πως οι εταιρείες courier αποτελούν εξωτερικό συνεργάτη του Efrago.gr. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραδώσουν το δέμα σας το συντομότερο δυνατό. Αν παρόλα αυτά αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το courier μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να λύσουμε μαζί το θέμα που έχει προκύψει.

*Τα παραπάνω μπορούν να επηρεαστούν από καταστάσεις ανωτέρας βίας όπως κακοκαιρία, λιμάνια εκτός λειτουργίας, απεργίες.

Το καλάθι μου (0 αντικείμενα)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

error: Content is protected !!