Τρόποι Πληρωμής

Παρέχουμε την δυνατότητα πληρωμής με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

Με Αντικαταβολή

Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με 3,50€

Πληρωμή με Κάρτα Online (Πιστωτική, Χρεωστική ή Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover)

Το Efrago.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής ή Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover . Τα στοιχεία της κάρτας σας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια διότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται στο τραπεζικό ιστοχώρο (website) της ALPHA BANK, έτσι ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στη συναλλαγή σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της ALPHA BANK. Το www.efrago.gr δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Μέσω Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στον χώρο παράδοσης στις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στις παρακάτω τράπεζες.

Η πληρωμή της παραγγελίας θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από την ώρα που έχει γίνει η ηλεκτρονική σας παραγγελία. Μετά την κατάθεση του ποσού θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής μέσω e-mail ( κάνοντάς το scan ) στο info@efrago.gr αναγράφοντας μας τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας. Η παραγγελία θα δρομολογηθεί μετά από επιβεβαίωση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό.  Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη με email στο info@efrago.gr της κατάθεσης. Τυχόν έξοδα της τράπεζας βαρύνουν τον καταθέτη αλλιώς η παραγγελία θεωρείτε μη έγκυρη.

ΙΒΑΝ
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΦΡ….ΝΟΥ ΘΕ…ΡΑ ΠΑ…ΛΗ
ALPHA BANK: GR6801402530253002002005810

*Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι αγορές άνω των 500€ δεν πληρώνονται τοις μετρητοίς.

Στις περιπτώσεις αυτές, ισχύουν οι υπόλοιποι τρόποι πληρωμής

Το καλάθι μου (0 αντικείμενα)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

error: Content is protected !!