Τρόποι Πληρωμής

Παρέχουμε την δυνατότητα πληρωμής με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με Αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στον αντιπρόσωπο της εταιρείας.

  • Μέσω Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στον χώρο παράδοσης στις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στις παρακάτω τράπεζες.

ΙΒΑΝ
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΦΡΑΓΚΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΝΤΕΛΗ
ALPHA BANK: GR6801402530253002002005810

Θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, για το οποίο θα πρέπει να προχωρήσετε σε κατάθεση. Η πληρωμή της παραγγελίας θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από την ώρα ενημέρωσή σας για το ποσό κατάθεσης. Μετά την κατάθεση του ποσού στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής μέσω e-mail ( κάνοντάς το scan ) στο info@efrago.gr αναγράφοντας μας τον αριθμό της παραγγελίας σας. Η παραγγελία θα δρομολογηθεί μετά από επιβεβαίωση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό.  Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη με email στο info@efrago.gr της κατάθεσης. Τυχόν έξοδα της τράπεζας βαρύνουν τον καταθέτη.

  • Μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας online

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας, με την αξιοπιστία της Alpha bank.

*Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι αγορές άνω των 500€ δεν πληρώνονται τοις μετρητοίς.

Στις περιπτώσεις αυτές, ισχύουν οι υπόλοιποι τρόποι πληρωμής.

Το καλάθι μου (0 αντικείμενα)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.